vrijdag, 21 juni 2024
Voetbal247.nlClubsASWHWachten loont voor Rogier Veenstra: De komende drie seizoenen Hoofd Jeugdopleiding Excelsior...

Wachten loont voor Rogier Veenstra: De komende drie seizoenen Hoofd Jeugdopleiding Excelsior Rotterdam

Toen ASWH-trainer Rogier Veenstra bekend maakte dat hij aan het eind van het seizoen ging vertrekken bij de 3e Divisionist uit Hendrik Ido Ambacht bleef hij rustig wachten op de kans die ongetwijfeld zou komen. Dat hij graag bij een BVO aan de slag wilde was bij een ieder bekend. Het bleef rustig rond Veenstra; hij werkte, ondanks het vertrek van een aantal spelers in de winterstop, rustig door aan de doelstelling bij ASWH om bij zijn vertrek een 2e Divisieclub achter te laten. Hij weet zijn spelers goed te motiveren en de kansen op behoud zijn zeker aanwezig.

En ondertussen hengelden een groot aantal clubs naar zijn diensten, maar hij hapte niet toe. Tot Excelsior Rotterdam aan de deur klopte en die baan was nu juist wat hij zocht: Hoofd Jeugdopleiding van de Rotterdamse BVO. Verantwoord zijn voor de opleiding van spelers en trainers binnen de jeugdopleiding.

En daar gaat Veenstra dus voor de komende 3 seizoenen, ingaande 1 juli aanstaande.

Rogier Veenstra past perfect in ons plaatje

Technisch directeur Nick Kersten zegt het volgende over de komst van Veenstra op de clubsite: “Wij zijn bezig aan het bouwen van onze jeugdopleiding en in Rogier Veenstra zien wij de ideale man om onze plannen te gaan vormgeven. Hij is jong, enthousiast en komt uit een goede klas van trainers. Hij heeft als speler ervaring in het betaalde voetbal en weet dus wat er wordt gevraagd van spelers. Daarnaast heeft hij zich als trainer de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. In de derde en tweede divisie, maar ook als technisch coördinator van JVOZ in Zeeland. Binnen de jeugdopleiding zijn er een aantal zaken waar wij in de aankomende tijd veel tijd gaan investeren en nog belangrijker zullen worden. Rogier past perfect in dat plaatje. ’’

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD