zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlUitgelichtAdvertorialAdverteren op Voetbal247.nl

Adverteren op Voetbal247.nl

Voetbal247.nl is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgelezen en gewaardeerd platform voor liefhebbers van het topamateurvoetbal en de Eerste Divisie. De redactie wil haar lezers dagelijks informeren en amuseren met het laatste nieuws, interviews en achtergronden. Voetbal247.nl is daarmee ook een interessante plek om uw bedrijf, boodschap of actie bekend te maken bij een groot publiek. Dat kan bovendien tegen een scherpe tarief!

Verhoog uw Google-ranking en bekendheid
Adverteren bij Voetbal247.nl kan op vele manieren. Denk aan een banner, een advertorial (een gesponsord artikel, voorbeeld), een tekstlink, een promotie via onze social media-kanalen of een speciale actie voor bezoekers van Voetbal247.nl bij uw bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken daarin graag met u mee. Adverteren heeft daarbij niet alleen een direct effect in de vorm van meer potentiële klanten of geïnteresseerden, maar een link vanuit Voetbal247.nl naar uw eigen website heeft ook een positief effect op de Google-ranking van uw site. Desgewenst kunnen wij u hier nadere uitleg over geven.

Groot bereik voor een kleine prijs
Zoals gezegd kan adverteren al tegen een scherp tarief. Een vaste tekstlink is zelfs al verkrijgbaar vanaf 1 euro per dag*! Daarmee bereikt u maandelijks zo’n 90 duizend unieke voetballiefhebbers (circa 600 duizend gebruikers per jaar), die jaarlijks ruim 5 miljoen pagina’s op Voetbal247.nl bekijken**. Of te wel: een enorm bereik, voor een zeer scherpe prijs!

Bezoekersaantallen Voetbal247.nl over 2018

Geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op om van gedachten te wisselen over de mogelijkheden.

*: vraag naar de voorwaarden
**: bron: Google Analytics

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD