dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagLeegloop verwacht bij Magreb'90, toekomst onzeker

Leegloop verwacht bij Magreb’90, toekomst onzeker

Het is chaotisch bij Magreb’90. In januari werd de voormalig voorzitter Najim el H. opgepakt tijdens een trainingskamp van Magreb’90. Sindsdien zit hij vast en kwamen de Utrechters in een vrije val terecht. Een anonieme bron van RTV Utrecht verwacht een leegloop bij de club en betwijfelt of er volgend seizoen wel gespeeld zal worden in de Derde Divisie.

‘Geen enkele speler wil blijven’

Volgens de ingewijde van RTV Utrecht gaat het sinds El H. is opgepakt niet goed met Magreb’90. De voormalig voorzitter was niet alleen een groot supporter van het team, maar ook een belangrijke geldschieter. Nu er geen geld meer beschikbaar is hebben maar weinig spelers interesse om op sportpark Papendorp te blijven. “Ik denk dat iedereen weg gaat”, aldus de anonieme bron. Het eerste elftal van Magreb’90 is bovendien ook nog eens stuurloos. Trainer Alami Ahannach zat vlak voor het einde van de competitie niet meer op de bank.

Ook versterkingen blijven uit

Daarnaast worden er ook geen nieuwe spelers verwacht en volgens de bron van de regionale omroep komt dat door het nieuwe bestuur en is het zelfs twijfelachtig of Magreb’90 wel een Derde Divisie-waardig elftal op de been kan brengen. “Dit was onder de vorige voorzitter nooit gebeurd. Zijn opvolgers missen de ervaring van Najim. Zij denken er veel te makkelijk over. Het bestuur is te laks. Ze denken nieuwe spelers binnen te kunnen halen met een paar oefenwedstrijdjes. Maar op 14 juni sluit de overschrijving en we hebben nog niets.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD