Volg ons
Selectie Magreb 90 seizoen 2015/2016

Derde Divisie Zondag

Leegloop verwacht bij Magreb’90, toekomst onzeker

Leegloop verwacht bij Magreb’90, toekomst onzeker

Het is chaotisch bij Magreb’90. In januari werd de voormalig voorzitter Najim el H. opgepakt tijdens een trainingskamp van Magreb’90. Sindsdien zit hij vast en kwamen de Utrechters in een vrije val terecht. Een anonieme bron van RTV Utrecht verwacht een leegloop bij de club en betwijfelt of er volgend seizoen wel gespeeld zal worden in de Derde Divisie.

‘Geen enkele speler wil blijven’

Volgens de ingewijde van RTV Utrecht gaat het sinds El H. is opgepakt niet goed met Magreb’90. De voormalig voorzitter was niet alleen een groot supporter van het team, maar ook een belangrijke geldschieter. Nu er geen geld meer beschikbaar is hebben maar weinig spelers interesse om op sportpark Papendorp te blijven. “Ik denk dat iedereen weg gaat”, aldus de anonieme bron. Het eerste elftal van Magreb’90 is bovendien ook nog eens stuurloos. Trainer Alami Ahannach zat vlak voor het einde van de competitie niet meer op de bank.

Ook versterkingen blijven uit

Daarnaast worden er ook geen nieuwe spelers verwacht en volgens de bron van de regionale omroep komt dat door het nieuwe bestuur en is het zelfs twijfelachtig of Magreb’90 wel een Derde Divisie-waardig elftal op de been kan brengen. “Dit was onder de vorige voorzitter nooit gebeurd. Zijn opvolgers missen de ervaring van Najim. Zij denken er veel te makkelijk over. Het bestuur is te laks. Ze denken nieuwe spelers binnen te kunnen halen met een paar oefenwedstrijdjes. Maar op 14 juni sluit de overschrijving en we hebben nog niets.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag