dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagLars Miedema verruilt SC Genemuiden voor 3e Divisionist DVS'33

Lars Miedema verruilt SC Genemuiden voor 3e Divisionist DVS’33

Het Ermelose DVS’33 laat op hun website weten voor de komende twee seizoenen de 22-jarige Lars Miedema te hebben vastgelegd. Miedema, woonachtig in Hoogeveen en dit seizoen nog spelend en scorend voor Hoofdklasser SC Genemuiden komt komende zomer over.

Miedema maakte zijn debuut in het Betaald Voetbal in het Zuiden bij FC Den Bosch, waar hij 1,5 jaar speelde. Daarna ging hij nog zuidelijker voor een voetbaluitdaging bij het Spaanse Velez FC, waarmee hij kampioen werd en promoveerde naar het 3e niveau in Spanje.

Corona was er de oorzaak van dat Lars terugkeerde naar Nederland om te kiezen voor SC Genemuiden. Met die ploeg is hij nog volop in de race om de titel rechtgevend op een plaats in de 3e Divisie.

Waarom de keus op DVS’33?

“In de afgelopen periode heb ik met diverse clubs gesproken en uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om voor DVS’33 Ermelo te gaan spelen. Nadat ik een aantal gesprekken met Edmund Mijnheer en de trainer heb gehad, kreeg ik een goed gevoel bij de club. De manier van voetballen en de ambities die de club heeft passen bij me en ik had al snel een vertrouwd gevoel bij de mensen die ik sprak. Als spits kan ik prima meevoetballen, maar ook de bal vasthouden als de situatie daarom vraagt. Mijn doelgerichtheid is een belangrijk wapen, waardoor ik regelmatig scoor. En dat is voor een spits belangrijk!”

Reactie Edmund Mijnheer(Technische Commissie DVS’33:
“Wij volgen Lars al sinds zijn periode in Spanje en zijn dit seizoen met elkaar in gesprek gekomen. In Lars zien wij een belangrijke pion voor de komende seizoenen als echte centrumspits. Hij heeft een neusje voor het maken van doelpunten en we hopen dat hij dat de komende seizoenen natuurlijk veelvuldig gaat doen ”

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD