dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieVVOG-uitblinker Koornberg: 'Ik had een soort magneet in mijn handschoenen'

VVOG-uitblinker Koornberg: ‘Ik had een soort magneet in mijn handschoenen’

Frans Koornberg eiste zaterdagmiddag in en tegen Spijkenisse de hoofdrol voor zich op door wederom zijn doel schoon te houden. VVOG, de koploper van de Derde Divisie, won de uitwedstrijd met duidelijke cijfers (0-3) mede door enkele miraculeuze reddingen van de sluitpost en twee treffers van Frank Hol.

Magneet in handschoen
,,Ik moet zeggen, ik had een soort van magneet in mijn handschoenen zitten leek het wel. Of ik nou op de grond lag of mijn hand uitstak de bal kwam er steeds tegenaan. Je hebt soms van die dagen. Het gaat goed, je wordt wat ouder en wat rustiger en onbewust sta je dan toch wat vaker op de goede plek. Ze schieten vooral tegen mij aan en dat dwing je toch een beetje af”, aldus Koornberg tegenover de camera van Studio VVOG.

Lastig
De ploeg uit Harderwijk won met 0-3, maar het binnenslepen van de drie punten was lastiger dan uit de stand af te lezen was.  ,,Zeker in het begin hadden we het even lastig, aan de bal zijn ze best wel aardig, zonder bal is het een stuk minder. Maar op een gegeven moment zijn we aardig weggelopen. Het duurde eventjes maar in de tweede helft hebben we het goed uitgespeeld.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD