dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlClubsSpijkenisseVerloren zoon Adam El Fazazi keert terug bij Spijkenisse

Verloren zoon Adam El Fazazi keert terug bij Spijkenisse

Twee jaar geleden vertrok Adam El Fazazi in de hoop op meer speelminuten van Spijkenisse naar Brielle. Komend seizoen maakt hij weer de omgekeerde weg.

,,Ik ben destijds weggegaan, omdat ik vond dat ik juist dat vertrouwen van de trainer niet kreeg,’’ blikt Adam El Fazazi op de omstandigheid terug, waarin hij destijds verkeerde. ,,Ik scoorde regelmatig als invaller weliswaar en kreeg in mijn ogen onvoldoende de gelegenheid om vanuit een basisplan mijn talenten te tonen. Ik ben toen naar het Geuzenpark gegaan om andere ervaringen op te doen, die me verder met voetballen zouden helpen.’’

 

Doch Adam El Fazazi kwam van een koude kermis thuis. ,,In het eerste jaar ging het naar wens,’’ kijkt Adam El Fazazi terug op zijn tijd bij Brielle. Dit seizoen verloopt echter moeizaam. We presteren ondermaats, staan momenteel met 9 punten uit twaalf wedstrijden op de voorlaatste plaats in de eerste klasse, en de sfeer is dan ook navenant. Er zijn zelfs spelers die voor een wedstrijd gewoon niet komen opdagen.’’

En, dus besloot hij al vroeg in dit seizoen terug te keren naar Spijkenisse. ,,Het is er allemaal veel beter georganiseerd,’’ vertelt Adam El Fazazi over de reden van zijn terugkeer. ,,Ik kijk al uit naar het nieuwe seizoen. Of Spijkenisse nou degradeert of niet, maakt niet uit al hoop ik dat ze er in blijven. Ik zal me voor honderd procent voorbereiden op het nieuwe seizoen en alles geven om een vaste plek in het eerste elftal te veroveren.’’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD