Volg ons
mohamad-mahmoed-quick-boys-lars-bosscha-aswh

Derde Divisie Zaterdag

Van den Berg: “Quick Boys een helft zoek gespeeld”

Van den Berg: “Quick Boys een helft zoek gespeeld”

ASWH heeft de gedeelde koppositie los moeten laten doordat er niet werd gewonnen bij Quick Boys (2-2). Toch kent de ploeg van Jack van den Berg dus een goede start van het seizoen in de Derde Divisie Zaterdag en hij vond dat ASWH een zege had verdiend op Nieuw Zuid.

Wel wat gefrustreerd

“De eerste helft was volledig voor ons. Toen werd Quick Boys zoek gespeeld”, analyseerde Van den Berg tegenover Omroep West. “De tweede helft was wat gelijk op. Ik ben wel wat gefrustreerd moet ik bekennen, want er is maar één ploeg die moet winnen. Quick Boys ging in de tweede helft wat meer druk zetten, want ze laten zich natuurlijk niet twee helften zoek spelen. Maar ze waren niet beter dan ASWH.”

Compliment voor mijn elftal

Gefrustreerd was de trainer ook door de twee tegengoals. “Bij de eerste goal wordt er een overtreding gemaakt op Nick Slotboom, maar hij geeft voordeel wat geen voordeel is. De strafschop heb ik niet goed gezien, maar ik hoor van de jongens dat het er buiten was. Helemaal objectief zijn zij natuurlijk ook niet. Het was misschien zwaar gestraft, dat zal toch wel komen doordat er veel toeschouwers zijn. De scheidsrechter is toch wat onder de indruk.” Van den Berg wist het uiteindelijk wel positief om te draaien. “Dat het voelt als een nederlaag is een compliment aan mijn elftal. Er zullen er niet veel zijn die Quick Boys 45 minuten zoek weten te spelen. Dat is knap, dus we gaan gewoon verder.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag