maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan de Haar veldtrainer FC Utrecht; focus blijft bij Spakenburg

Van de Haar veldtrainer FC Utrecht; focus blijft bij Spakenburg

Hans van de Haar krijgt het dit seizoen druk. De trainer van Spakenburg was al actief bij FC Utrecht in een rol als spitsentrainer. Zijn activiteiten zullen echter flink worden uitgebreid, want hij wordt per direct veldtrainer bij het eerste elftal. Dit zal zijn activiteiten bij Spakenburg voorlopig nog niet in de weg gaan zitten.

Drukke dagen

Overdag is de trainer actief op Zoudenbalch voor FC Utrecht, vervolgens stapt hij in de auto richting De Westmaat om de trainingen in de avonden voor Spakenburg te verzorgen. De Blauwen verwachten dan ook niet dat dit gevolgen zal hebben voor de tweede divisionist, want zijn werkzaamheden bij Spakenburg houden voorrang.

Alles is open gespeeld

Dit onderbouwt technisch bestuurslid ‘Zwarte’ Jan van Diermen. “Hans heeft het heel open gespeeld. Er is uitgebreid overleg geweest over een haalbare invulling. Wij willen Hans deze kans niet ontnemen. Het is voor hem bij uitstek de kans zich verder te ontwikkelen als professioneel trainer en ook nog bij FC Utrecht, de club , waar hij ook al in dienst is als spitsentrainer. Dus zoveel verandert er feitelijk niet voor Spakenburg. Op wat langere termijn kun je ook voordelen zien van het feit, dat onze trainer actief is in de technische staf van FC Utrecht.”

Invulling voor mij ideaal

Van de Haar is uiteraard blij met de ontwikkeling, zo vertelt hij op de clubsite. “Ik vind het een prachtige kans en wil op termijn zeker mijn diploma Coach Betaald Voetbal halen en als zelfstandig hoofdtrainer aan de slag bij een BVO. Maar voor de komende periode is deze invulling voor mij ideaal. Ik garandeer aan iedereen, dat mijn prioriteit bij Spakenburg ligt. Daar is deze club mij veel te dierbaar voor. Daar hoeft niemand bang voor te zijn.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD