zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisiePilon gaat voor een contract bij Go Ahead Eagles

Pilon gaat voor een contract bij Go Ahead Eagles

Olivier Pilon werkt vanaf maandag een zevendaagse stage af bij Go Ahead Eagles. Dat meldt AD/Amersfoortse Courant. Pilon zou deze zomer eigenlijk de overstap maken van GVVV naar Spakenburg, maar nu een stap naar de Eredivisie ook tot de mogelijkheden behoort is dit twijfelachtig geworden.

Pilon had topseizoen bij GVVV

Dat Pilon zich in de kijker heeft gespeeld bij meerdere club is niet zo vreemd. De aanvaller kan terugkijken op een goed seizoen en werd met vijftien treffers clubtopscorer bij GVVV in de Topklasse Zaterdag. Het was pas zijn eerste seizoen op sportpark Panhuis. Spakenburg legde de 22-jarige aanvaller afgelopen december al vast, maar mogelijk speelt Pilon dus geen enkel duel voor de Blauwen in de Tweede Divisie.

Go Ahead Eagles biedt Pilon een kans

Vanaf maandag gaat bij Go Ahead Eagles de stageweek van start voor Pilon. In deze week zal hij meetrainen met de promovendus en hoopt Pilon een contract te verdienen. Indien de stage op niets uitloopt meldt de aanvaller zich weer bij Spakenburg om zich op het eerste seizoen in de Tweede Divisie te richten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD