Volg ons

Derde Divisie

Van Oostrum: ‘Unitas gaat echt bij mij passen’

Van Oostrum: ‘Unitas gaat echt bij mij passen’

GVV Unitas verraste met het aanstellen van Michel van Oostrum als opvolger van de vertrekkende Jeroen van Bezouwen. De oud-prof reageert in het AD op zijn aanstelling.

,,In dit geval werd ik door collega-trainer Dennis van der Steen getipt om bij Unitas te solliciteren. Ik ken Dennis al jaren en hij weet dat ik prima bij deze club zal passen. Alles wat hij aangaf is uitgekomen. In gesprekken, eerst online via de computer en zondag met Joost Verberk van de technische commissie en assistent-trainer Enis Ulusan, werd mij duidelijk dat alles bij Unitas voetbal uitstraalt. Dat heb ik zelf ook”, zegt Van Oostrum tegen de krant. ,,Heel Molenvliet ademt voetbal. Ik weet dat Unitas een club met historie is en dat het de laatste jaren in hoog tempo vanuit de tweede klasse naar de derde divisie is gepromoveerd. Dat zegt iets over de ambitie van de club.”

Van Oostrum staat vooral bekend als de legendarische goalgetter namens FC Emmen in de Eerste Divisie: ,,Rood en wit, de kleuren van Ajax, waar ik voor speelde. En natuurlijk ook van FC Emmen, waar ik langdurig voor uitkwam en mijn voetballoopbaan beëindigde. Ik weet al dat een echte Unitasser een ‘roodbroek’ wordt genoemd. Dit gaat echt bij mij passen.” Als trainer werkte hij onder meer bij vv Unicum, Dieze West, DETO, DIO Groningen en vv Berkum.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie