maandag, oktober 18, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieVan Bergen vertrekt alsnog bij G.O.E.S. en kiest voor eersteklasser

Van Bergen vertrekt alsnog bij G.O.E.S. en kiest voor eersteklasser

G.O.E.S. kan komend seizoen geen beroep meer doen op Jerzy van Bergen. De middenvelder, die eerder had aangegeven zijn verblijf bij de Zeeuwse club te verlengen, kiest er toch voor te vertrekken. Het nieuws werd bekend gemaakt op de website van PZC.

De twintigjarige aanvallende middenvelder vertrekt nu naar het in de eerste klasse van het zondagvoetbal acterende Dosko. Van Bergen besloot G.O.E.S. achter zich te laten toen bleek dat de vereniging veel versterkingen voor komend seizoen binnen wist te halen voor het middenveld. Hierdoor werd de kans op voldoende speelminuten minder. In goed onderling overleg werd besloten de samenwerking daarom te beëindigen.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD