zondag, september 26, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagUnitas voegt talentvolle Daan Goes toe aan selectie

Unitas voegt talentvolle Daan Goes toe aan selectie

Unitas-trainer Michel van Oostrom kan komend seizoen ook beschikken over de talentvolle Daan Goes. De 19-jarige speler komt over vanuit het zaterdagteam van de Gorinchemmers.

,,Waar Daan vorig seizoen voor de zaterdagtak koos is de stap naar Unitas zondag na een fantastische voorbereiding een logisch vervolg. Daan traint al bijna een jaar mee en heeft zich echt bewezen in deze periode”, schrijft de club op haar website.

Goes heeft een sterke techniek, wat onderschreven wordt door het feit dat hij in 2019 op stage ging bij het Nederlands zaalvoetbalteam Onder 19 jaar.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD