maandag, 11 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagUnitas en trainer Jeroen van Bezouwen nu al uit elkaar

Unitas en trainer Jeroen van Bezouwen nu al uit elkaar

GVV Unitas en trainer Jeroen van Bezouwen zetten per direct een punt achter de samenwerking. ,,Door de huidige corona situatie, waarbij er amper normaal getraind kan worden, maar vooral door het stoppen van het lopende voetbalseizoen met weinig perspectief hebben Unitas en Jeroen van Bezouwen besloten nu al afscheid te nemen”, schrijft de Gorinchemse derdedivisionist op haar clubsite.

,,Na een goed gesprek tussen het bestuur, de technische commissie en Jeroen is duidelijk geworden, dat het vizier op het nieuwe voetbalseizoen moet komen te liggen. (..) Jeroen had hier alle begrip voor en heeft zelfs een financieel gebaar gemaakt, waarvoor wij hem namens de vereniging zeer erkentelijk zijn. Ondanks dat we natuurlijk liever afscheid van elkaar hadden genomen na een uitgespeelde competitie kijken we terug op een zeer succesvolle periode met de promotie naar de Derde Divisie.”

Het was al bekend dat Van Bezouwen na dit seizoen zou vertrekken bij Unitas. ,,,,Ik heb het gevoel dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging en waarom dan wachten tot halverwege het seizoen? Voor nu geeft deze vroege keuze voor mij rust en voor de club duidelijkheid”, vertelde hij eerder aan Voetbal247.nl.

Hij wordt er opgevolgd door Michel van Oostrum. Van Bezouwen werkte eerder bij UNA, SC ’t Zand en Jong Brabant.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD