Volg ons

Derde Divisie

Ter Leede neemt Thijs Haarman over van Koninklijke HFC

Ter Leede neemt Thijs Haarman over van Koninklijke HFC

Ter Leede kan volgend seizoen beschikken over Thijs Haarman. De 20-jarige vleugelaanvaller komt over van Koninklijke HFC.

De Sassenheimers zien in Haarman de opvolger van de vertrekkende Jeffrey Bok. De aanvaller maakte afgelopen seizoen voornamelijk zijn minuten in het tweede elftal van de Haarlemmers. Haarman zat wel enkele keren op de bank bij de selectie van Gertjan Tamerus, maar maakte nog niet zijn officiële debuut. Bij Ter Leede is zijn zicht op speeltijd ongetwijfeld groter.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie