Volg ons

Capelle

Spijkenisse verrast VVOG, ODIN’59 wint van Capelle en DOVO onderuit tegen Volendam

Spijkenisse verrast VVOG, ODIN’59 wint van Capelle en DOVO onderuit tegen Volendam

Spijkenisse deed zaterdagmiddag goede zaken in de strijd tegen degradatie. De ploeg pakte enigszins verrassend drie punten in Harderwijk tegen VVOG (0-3). DOVO ging in Veenendaal onderuit tegen het talententeam uit Volendam (1-3) en Odin’59 was te sterk voor Capelle (2-0).

VVOG – Spijkenisse
In de 36ste minuut kwamen de gasten op voorsprong. Een afgeslagen bal werd door Van Dommelen binnen geschoten (0-1). Vroeg in de tweede helft wisten de gasten de voorsprong te verdubbelen, Bourgonje legde de bal af op Van AxelDongen en die schoot vervolgens de bal in de touwen (0-2). In de 66ste minuut werd het duel voortijdig beslist op het moment dat Van AxelDongen (foto)  zijn tweede en Spijkenisse’s derde wist te produceren (0-3).

DOVO – Jong FC Volendam
Het publiek in Veenendaal moest 31 minuten wachten tot men de eerste treffer te zien kreeg. Na een aanval over de rechterzijde van het veld was het Jordy Hilterman die verantwoordelijk was voor de 0-1 in het voordeel van de ploeg uit Volendam. Acht minuten later was het weer raak en bleek het een herhaling van zetten te zijn, Jong FV Volendam wist weer het net van de tegenstander en als doelpuntenmaker verdween Hilterman in de boeken (0-2).  Na een uur spelen kreeg DOVO de kans om weer terug in de wedstrijd te komen. De aan de ploeg toegekende strafschop werd echter niet verzilverd door Joey Godee. In de 72ste minuut wist de Veenendaalse club alsnog de broodnodige aansluitingstreffer te maken, Joshua Patrick was de maker van deze treffer (1-2). Dit op aangeven van Ariën Bakkenes.  Een minuut later moest DOVO verder met één man minder nadat Justin van Groen zijn tweede gele kaart te zien kreeg en dus met rood moest vertrekken. In de 83ste minuut werd het duel beslist door Kay Tejan (1-3).

Odin’59 – Capelle
De thuisploeg kwam na 65 minuten op voorsprong tegen Capelle. Jim Hulleman was de maker van de treffer vanaf de elf meter stip (1-0). In de 89ste minuut bepaalde Nigel Hardenberg de eindstand op 2-0 voor de thuisspelende vereniging.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Capelle