Volg ons

Derde Divisie

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Tony de Groot (OSS’20)

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Tony de Groot (OSS’20)

Twee seizoenen was hij profvoetballer: Tony de Groot speelde tussen 2007 en 2009 voor de profclub uit zijn geboorteplaats Oss. Na omzwervingen bij De Treffers en OJC Rosmalen belandde de 30-jarige aanvaller bij OSS’20, dat vorig seizoen vanuit de Hoofdklasse promoveerde naar de Derde Divisie Zondag.

De Groot is een steunpilaar bij de Ossenaren, die met een negende plaats niet ontevreden mogen zijn over de start van het seizoen. Tegen Dongen boekte het een 0-3 zege en dat was wellicht te danken aan een experiment: de Sportvereniging Oefening Staalt Spieren 1920 speelde met een nieuw middenveld, bestaande uit Joep van de Rande, Bob Zonnenberg en Tony de Groot. Laatstgenoemde nam daarbij een treffer voor zijn rekening en werd door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie