Volg ons

Derde Divisie

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Mike Bekooij (Ter Leede)

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Mike Bekooij (Ter Leede)

Met liefst vier treffers was Mike Bekooij de onbetwiste uitblinker namens Ter Leede tegen Barendrecht. De spits werd dan ook verkozen tot Voetbal247.nl Speler van de Week in de Derde Divisie Zaterdag.

,,Ik heb nog nooit vier goals gemaakt in één wedstrijd. Hoogstens een keer bij de E’tjes. Alles zat mee. Ik heb vier kansen gehad en alle vier heb ik ze ook gemaakt. Na afloop van de wedstrijd waren we met zijn allen ook echt even door het dolle heen”, sprak Bekooij tegenover Voetbal in de Bollenstreek.nl. ,,Verdedigend hielden we het compact waardoor zij geen ruimte hadden om er doorheen te komen. We gingen echt door het vuur voor elkaar. Dat was tegen SteDoCo ook al het geval, maar toen hielden we het maar een helft vol. (..) Hopelijk kunnen we dit nu doortrekken. We hebben laten zien dat we echt als team kunnen fungeren. Het strijden voor elkaar gaat erg belangrijk worden de komende tijd.’’

De 25-jarige aanvaller kwam deze zomer over van FC Boshuizen, waar hij zes jaar lang speelde. Daarvoor speelde hij in de jeugd van UVS Leiden. Bekooij had al vaker de kans gehad om de stap hogerop te wagen – Rijnsburgse Boys meldde zich zelfs al eens – maar deze zomer kwam het er alsnog van. Een mooie beloning voor de spits, broer van Quick Boys-speler Tommy Bekooij, die de afgelopen jaren kampte met de ziekte van Hodgekin, of te wel lymfklierkanker maar gelukkig daarvan genas.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie