Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Spakenburg pakt drie punten en ziet concurrent verliezen, Quick Boys in blessuretijd naar zege

Spakenburg pakt drie punten en ziet concurrent verliezen, Quick Boys in blessuretijd naar zege

Spakenburg lijkt hard op weg naar de titel in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. De ploeg van trainer/coach John de Wolf was in Groningen te sterk voor het beloftenteam van de plaatselijke FC (1-2) en zag concurrent Jong Almere City verliezen van DOVO (2-0). Quick Boys boekte een zege op ODIN’59 door een treffer in de blessuretijd (1-0).

Barry Beijer opende in de 26ste minuut de score in het voordeel van de lijstaanvoerder uit Spakenburg, dit op aangeven van Kees Tol. Tien minuten later wist David Browne optimaal te profiteren van geklungel in de defensie van Spakenburg (1-1). Drie minuten later stelde de uitspelende formatie echter al weer orde op zaken. Philip Ties was verantwoordelijk voor de 1-2 wat na iets meer dan negentig minuten spelen ook de eindstad betekende. Spakenburg loopt door de zege en de nederlaag van Jong Almere City uit naar een voorsprong van zes punten.

Quick Boys – Odin’59
In Katwijk leken beiden ploegen af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel. Quick Boys dacht daar echter heel anders over en sleepte in de blessuretijd alsnog de drie punten binnen. Jesse van Nieuwkerk was de grote man aan de zijde van de thuisploeg. Hij was verantwoordelijk voor de winnende treffer met het hoofd, dit op aangeven van Vlatko Lazic (1-0).

Advertentie
Advertentie

Meer over Derde Divisie Zaterdag