Volg ons

ASWH

Spakenburg na zege hard op weg naar Tweede Divisie, drie punten voor ASWH en Scheveningen

Spakenburg na zege hard op weg naar Tweede Divisie, drie punten voor ASWH en Scheveningen

Spakenburg lijkt zich op te kunnen maken voor een kampioensfeest en de daarbij behorende promotie naar de Tweede Divisie. De ploeg van trainer/coach John de Wolf won met 3-0 van DOVO en zag concurrent Quick Boys wederom punten  verspelen. Scheveningen was te sterk voor Jong FC Groningen (1-2) en ASWH won van het beloftenteam van Almere City (1-0).

Spakenburg – DOVO
De thuisploeg wist na 39 minuten spelen de score te openen. Het laatste tikje was van Olivier Pilon waarmee hij doelman Ubbergen wist te passeren (1-0).  In de 66ste minuut moest DOVO verder met één man minder na de rode kaart voor Roy Bakkenes. Negen minuten voor het einde van de wedstrijd viel de beslissing. Jasper Waalkens was verantwoordelijk voor de verdubbeling van de voorsprong van Spakenburg (2-0). In de 85ste minuut werd de eindstand bepaald op 3-0 door een treffer van Tom Oostinjen.

ASWH – Jong Almere City
De thuisspelende vereniging kwam na 64 minuten op voorsprong tegen titelkandidaat Jong Almere City. Een slim genomen vrije trap werd binnen geschoten door Ismail Yildirim (1-0). De talenten uit Almere verlieten het speelveld met slechts tien man, Rier moest voor affluiten al vertrekken met een rode kaart.

Jong Groningen – Scheveningen 1-2

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ASWH