zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpakenburg hard op weg naar titel na zege op Spijkenisse

Spakenburg hard op weg naar titel na zege op Spijkenisse

Spakenburg is hard op weg om zich te laten kronen tot kampioen van de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. De ploeg van trainer/coach John de Wolf won zelf van Spijkenisse (2-1) en zag concurrenten kostbare punten verspelen. De lijstaanvoerder kan komende week bij ACV in Assen het kampioenschap al binnen halen, het is dan alleen wel afhankelijk van de resultaten van concurrent Scheveningen. 

Strafschop
Philip Ties opende na elf minuten spelen de score in het voordeel van Spakenburg. Hij wist de toegekende strafschop te verzilveren (1-0). De penalty werd toegekend door de dienstdoende arbiter nadat Nathaniël Will even daarvoor onderuit gehaald was in het strafschopgebied. Will kon vervolgens niet verder spelen vanwege de bij die overtreding opgelopen blessure. Vlak voor de pauze wist Vreekamp de voorsprong te verdubbelen voor Spakenburg (2-0).

Aansluitingstreffer
Veertien minuten voor het einde van de officiële speeltijd kwam de spanning weer terug in de wedstrijd. Jazzy Adams zorgde voor de 2-1. Verder kwam Spijkenisse echter niet, de ploeg eindigde het duel tevens met één man minder. Dit nadat Sander Barragan de rode kaart kreeg vanwege het neerhalen van Pilon.

Jong FC Groningen – VVOG 5-0

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD