zondag, september 19, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagSelectie van GVV Unitas compleet na komst FC Dordrecht-verdediger

Selectie van GVV Unitas compleet na komst FC Dordrecht-verdediger

Het in de Derde Divisie van het zondagvoetbal uitkomende GVV Unitas is met het aantrekken van Davy Overes klaar voor komend seizoen. De komst van de linksback van FC Dordrecht werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van de amateurvereniging.

De twintigjarige aanwinst speelde in zijn jonge jeugdjaren voor VV Bodegraven en Alphense Boys waarna hij de overstap maakte naar de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Vanaf 2019 kwam hij uit voor FC Dordrecht (Jeugd). Vorig seizoen was hij goed voor vier wedstrijden in de Eerste Divisie.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD