woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsASWHScheveningen boekt belangrijke zege op Odin'59, Spijkenisse en ASWH spelen gelijk

Scheveningen boekt belangrijke zege op Odin’59, Spijkenisse en ASWH spelen gelijk

Scheveningen deed zaterdagmiddag goede zaken in de strijd tegen degradatie. De ploeg was in eigen huis te sterk voor Odin’59 (3-2). Spijkenisse en ASWH hielden beiden een punt over aan de onderlinge confrontatie (0-0). 

Scheveningen – Odin’59
De thuisploeg kwam na een kwartier spelen op voorsprong tegen Odin’59. Tim Peters verscheen als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier (1-0). Vier minuten na de openingstreffer was het weer raak voor Scheveningen, een intikkertje van Brandon Robinson betekende de 2-0. Odin’59 kwam in de 31ste minuut weer helemaal terug in de wedstrijd door een doelpunt van Jim Hulleman (2-1). Zeven minuten later werd de marge al weer vergroot door Scheveningen. Barry Rog tekende voor de 3-1. Na 65 minuten was Jurjen Dikker verantwoordelijk voor de tweede treffer van de uitspelende formatie waardoor de spanning weer aanwezig was (3-2).

Spijkenisse – ASWH
De ploegen verlieten na iets meer dan negentig minuten spelen het speelveld zonder dat een van beiden er in slaagde om de doelman van de tegenstander te passeren. Door de puntendeling blijft Spijkenisse in grote degradatiezorgen, het pakte acht punten uit elf gespeelde wedstrijden. ASWH is terug te vinden op plaats twaalf.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD