Volg ons

ASWH

Scheveningen blijft maar winnen, meer lucht voor ONS Sneek

Scheveningen blijft maar winnen, meer lucht voor ONS Sneek

Scheveningen is bezig aan een ongekende serie in de Derde Divisie. Tegen ASWH boekte de ploeg de achtste competitiezege op rij: 0-3. ONS Sneek behaalde belangrijke punten in de strijd tegen degradatie door Jong FC Twente met 4-2 te kloppen.

ASWH – Scheveningen 0-3
Ook ASWH had gfeen antwoord op de dadendrang van Scheveningen. Al voor rust hadden de mannen van John Blok een marge van twee opgebouwd. Brandon Robinson opende halverwege de eerste helft de score en Barry Rog (foto) maakte er vijf minuten voor rust 0-2 van. Na ruim een uur spelen besliste Mehmet Aldogan de wedstrijd definitief in Schevenings voordeel.

ONS Sneek – Jong FC Twente 4-2
ONS Sneek heeft zichzelf een goede dienst bewezen in de strijd om handhaving door Jong FC Twente in Sneek met 4-2 te verslaan. Na een doelpuntrijke eerste helft was de stand nog gelijk: 2-2. Na rust maakte ONS Sneek het verschil en won uiteindelijk met 4-2, mede door een rode kaart voor Alexandert Laukart van FC Twente. De doelpunten van de thuisclub werden gemaakt door Curty Gonzales, Tim Oosterbaan, Genridge Prijor en Michael Lanting. Voor FC Twente was Ryan Trotman tweemaal trefzeker. Door de nederlaag is ook Jong FC Twente nog zeker niet veilig.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over ASWH