dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlDerde Divisie ZondagClubsRoy de Haan nieuwe trainer OSS’20 volgend seizoen

Roy de Haan nieuwe trainer OSS’20 volgend seizoen

Roy de Haan is de naam van de trainer die vanaf het volgende seizoen aan het roer zal staan bij 3e Divisionist OSS’20. Momenteel is de Haan nog trainer van streekgenoot HVCH, dat uitkomt in de 1e klasse. Het was in de kringen van de Heesche club geen geheim dat de ambities van de Haan verder gingen dan de 1e klasse. Dat was ook OSS’20 niet ontgaan. Voorheen was hij hoofdcoach bij zaterdaghoofdklasser DUNO, Quick 1888 Nijmegen en werkte hij als trainer en hoofd jeugdscouting bij NEC.

Met HVCH doet Roy het prima; hij sleepte de 1e periodetitel binnen en staat met een straatlengte voorsprong ongeslagen bovenaan in de 1e klasse. Over zijn overstap naar Oss zegt de Haan het volgende:

“Ik ben erg blij met mijn overstap en de ervaring die ik zowel als trainer als mens heb kunnen opdoen bij HVCH. De bekroning hier in Heesch zou zijn wanneer ik een Hoofdklasser achterlaat; daar gaan we de komende maanden hard aan werken”.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD