Volg ons
Wimilio Vink Robby Holder TEC Spakenburg

Derde Divisie

Robby Holder verruilt Spakenburg voor TEC

Robby Holder verruilt Spakenburg voor TEC

Robby Holder blijft komend seizoen actief in de Tweede Divisie. De vleugelaanvaller liet onlangs zijn doorlopende contract bij Spakenburg ontbinden en heeft in TEC een nieuwe club gevonden. De Haarlemmer tekent een éénjarig contract bij de club uit Tiel, zo weet TweedeDivisie.org.

Ongelukkig debuutjaar

Holder kende een ongelukkig debuutjaar bij Spakenburg. De aanvaller was met hoge verwachtingen in het kielzog van toenmalig trainer Hans van de Haar overgekomen van FC Lienden, maar haalde geen moment het niveau van zijn tijd bij FC Lienden en WKE. Holder werd door het Spakenburg-publiek dan ook veelvuldig bekritiseerd.

Doorlopend contract

Hij had een doorlopend contract, maar beide partijen besloten onlangs afscheid van elkaar te nemen. Bij TEC hoopt Holder zijn oude niveau weer te halen, alsmede het plezier in het voetbal. De aanvaller stond ook in de belangstelling van enkele andere clubs, waaronder DVS’33.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie