zaterdag, 18 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieRobby Holder verruilt Spakenburg voor TEC

Robby Holder verruilt Spakenburg voor TEC

Robby Holder blijft komend seizoen actief in de Tweede Divisie. De vleugelaanvaller liet onlangs zijn doorlopende contract bij Spakenburg ontbinden en heeft in TEC een nieuwe club gevonden. De Haarlemmer tekent een éénjarig contract bij de club uit Tiel, zo weet TweedeDivisie.org.

Ongelukkig debuutjaar

Holder kende een ongelukkig debuutjaar bij Spakenburg. De aanvaller was met hoge verwachtingen in het kielzog van toenmalig trainer Hans van de Haar overgekomen van FC Lienden, maar haalde geen moment het niveau van zijn tijd bij FC Lienden en WKE. Holder werd door het Spakenburg-publiek dan ook veelvuldig bekritiseerd.

Doorlopend contract

Hij had een doorlopend contract, maar beide partijen besloten onlangs afscheid van elkaar te nemen. Bij TEC hoopt Holder zijn oude niveau weer te halen, alsmede het plezier in het voetbal. De aanvaller stond ook in de belangstelling van enkele andere clubs, waaronder DVS’33.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD