woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagQuick Boys in blessuretijd van nederlaag naar overwinning tegen Harkemase Boys

Quick Boys in blessuretijd van nederlaag naar overwinning tegen Harkemase Boys

Harkemase Boys leek zaterdagmiddag op weg te zijn naar een overwinning in Katwijk tegen Quick Boys. Na negentig minuten spelen gaf het scorebord de stand aan van 1-2. De thuisploeg wist echter in de blessuretijd nog twee keer het net van de tegenstander te vinden. Harkemase Boys eindigde het duel met negen spelers. Jong FC Groningen en Odin’59 deelden de punten (0-0).

Quick Boys – Harkemase Boys
Harkemase Boys kwam na elf minuten spelen op voorsprong in Katwijk. Jan Hooiveld was de doelpuntenmaker die vanuit de draai schitterend raak schoot (0-1). Nog voor de pauze wist Harkemase Boys nogmaals het net van de tegenstander te vinden. Jesse Renken raakte de bal in eerste instantie verkeerd na een corner van Kevin Mennega, maar wist daarna de bal alsnog binnen te koppen. Vroeg in de tweede helft kwam de hoop weer terug bij de supporters van Quick Boys dat er nog iets te halen viel tegen Harkemase Boys. Yorid Teijsse wist de toegekende strafschop te benutten (1-2).

Harkemase Boys moest na 85 minuten spelen verder met één man minder, Jens Jurn Streutker kreeg zijn tweede gele kaart en moest dus met rood het speelveld verlaten. In de blessuretijd moest de uitspelende ploeg zelfs verder met negen spelers. Jim de Leeuw moest ook de kleedkamer opzoeken omdat hij voor de tweede keer in de wedstrijd de gele prent zag. De overtreding vond plaats in het strafschopgebied dus mocht Yorid Teijsse weer aanleggen vanaf elf meter. De aanvaller miste niet waardoor de 2-2 op het scorebord kwam te staan. Quick Boys nam echter geen genoegen met één punt en bleef zoeken naar de derde treffer. Deze kwam er in de 94ste minuut, Arie de Vreugd zorgde voor de niet meer verwachte drie punten (3-2).

Jong FC Groningen – Odin’59 0-0

Jong FC Twente – ASWH 2-2

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD