vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlPodcastPODCAST | #1 'Het Duitse IJsselmeervogels trekt aan het langste eind'

PODCAST | #1 ‘Het Duitse IJsselmeervogels trekt aan het langste eind’

Wie beslist de titelstrijd in de Tweede Divisie? Keert Hans Kraaij jr terug in het topamateurvoetbal? Gaat VVSB haar Houdini-act volbrengen en hoe ver kan promovendus OSS’20 reiken in de Derde Divisie Zondag? En had Marciano Mengerink niet afgelopen zomer met de schaal onder de arm door de voordeur moeten vertrekken bij Katwijk?

Het kwam allemaal voorbij in de eerste podcast van Voetbal247.nl met in deze uitzending presentator Dimitri van Tuijl, Katwijk-watcher Henk Kasius en Jelmer Geerds. We spraken aan de lijn met VVSB-middenvelder en Speler van de Week Danny Bakker maar ook met OSS’20 aanvoerder Tony de Groot. Maar daarnaast kwamen allerhande andere onderwerpen aan de orde. Genoeg reden om dus te luisteren! En juist omdat we deze podcast voor jou als voetballiefhebber maken, horen we ook heel graag wat je ervan vindt en wat er beter zou kunnen! Laat het ons weten via een mail aan ons of drop je (opbouwende) kritiek of feedback in de reacties op onze social media-kanalen. Veel luisterplezier!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD