zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagRijnsburgse Boys stelt technisch directeur aan

Rijnsburgse Boys stelt technisch directeur aan

Rijnsburgse Boys heeft Dennis Jan Mieras aangesteld als technisch directeur. Het afgelopen decennia was Ed Bos als bestuurslid technische zaken verantwoordelijk voor onder meer de samenstelling van de selectie. Bos is afgelopen maand gestopt als bestuurslid, waardoor er naar een nieuwe invulling werd gezocht. Meiras is daarop aangesteld.

Kampioen geworden met Katwijk

De Uien laten weten dat de technisch directeur als missie heeft meegekregen om het voortouw te nemen om Rijnsburgse Boys terug te laten keren naar de top van het amateurvoetbal. Afgelopen seizoen bungelden de bewoners van De Middelmors telkens rondom de zevende plaats in de topklasse zaterdag, uiteindelijk ging deze op de slotdag naar GVVV. Rijnsburgse Boys moet komend seizoen dan ook starten in de Derde Divisie. Mieras is bekend met de club. Hij woont in Rijnsburg en heeft ook enkele jaren voor de Boys gespeeld. Dat was wel nadat hij zeer succesvol was bij zowel Quick Boys en Katwijk. Met de oranjehemden werd hij landskampioen en Mieras werd ook geselecteerd voor het Nederlands amateurelftal. Bij Katwijk was hij enkele jaren bestuurder, onder meer in het kampioensjaar 2013.

Al betrokken bij samenstelling selectie

Het komende seizoen is Mieras verantwoordelijk voor het technisch beleid op De Middelmors, op de achtergrond blijkt hij al betrokken te zijn geweest bij de totstandkoming van de huidige selectie waar trainer Pieter Mulders mee aan de slag gaat. Naast de aanstelling van Mieras is Rijnsburgse Boys ook nog op zoek naar een nieuw bestuurslid technische zaken, maar dit bestuurslid zal dus een volledig ander takenpakket krijgen als Bos in de afgelopen jaren had.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD