Volg ons
Hans Kraay jr FC Lienden

Tweede Divisie

Hans Kraay jr terug bij Lienden: “Wil een tien erbij”

Hans Kraay jr terug bij Lienden: “Wil een tien erbij”

Hans Kraay junior is na vijf jaar terug op De Abdijhof. De trainer moet opnieuw succes brengen bij FC Lienden, nadat hij de club al naar de Topklasse wist te brengen. Er wacht nu een zware klus, want onder leiding van Hans van de Haar werd de Betuwse club namelijk twee jaar op rij kampioen in de Topklasse Zondag.

Eén blessuregeval

Kraay jr. heeft inmiddels zijn trainerspapieren, waardoor hij in de Tweede Divisie volledig zelf verantwoordelijk is. Tijdens de eerste training in de voorbereiding stonden er maandag achttien spelers op het trainingsveld. De Gelderlander meldt dat alleen Ciawar Khandan ontbrak vanwege een rugblessure. Jordie van der Laan, Guido van Rijn en Tom van der Neut sluiten later aan vanwege vakanties en werkverplichtingen. Wel zullen een aantal spelers de komende periode nog op vakantie gaan, waardoor er een gebroken voorbereiding ontstaat.

Wiafe nog vertrokken

De komende periode hoopt de oefenmeester dat zijn selectie nog wel zal worden uitgebreid. Zo raakte Lienden namelijk afgelopen maand Frank Wiafe nog kwijt. De clubtopscorer heeft namelijk een contract verdiend bij Fortuna Sittard. Aan de regionale krant laat Kraay jr. weten dat hij niet direct naar een diepe spits zoekt. “Ik heb er het liefst een nummer tien bij.” Zaterdag speelt FC Lienden de eerste oefenwedstrijd tegen De Bataven. Op zaterdag 13 augustus speelt de regerend zondagkampioen de eerste competitiewedstijd tegen Jong Vitesse.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie