vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieOSS'20-coach Kreekels: 'Enorm zuur dat ons verzoek is afgewezen'

OSS’20-coach Kreekels: ‘Enorm zuur dat ons verzoek is afgewezen’

OSS’20 kreeg deze week de bevestiging voor hetgeen de club al vreesde. De uitzonderlijke voorsprong in de competitie en aanstaande promotie naar de Tweede Divisie is voor niets geweest.

En dus is de teleurstelling groot in Oss, stelt trainer Bertran Kreekels tegenover het Brabants Dagblad: ,,Je blijft hoop houden op iets wat je hebt verdiend. Zo’n extreme voorsprong. Je hoopt dat ze een uitzondering maken. Het is enorm zuur dat ons verzoek om promotie is afgewezen. Je hoopt dat ze een uitzondering willen maken voor een uitzonderlijk geval.”

De KNVB wees het verzoek van OSS’20 af omdat er simpelweg geen plaats vrijkomt in de Tweede Divisie. Daarnaast waren er meer gegadigden die aasden op promotie. Kreekels laat er geen duidelijkheid over bestaan welke club het meeste recht had gehad op promotie: OSS’20. ,,Zij zochten naar een gouden lot in de loterij. Wij zouden moeten promoveren op basis wat we verdiend hadden. De groep is teleurgesteld. Een jaar heb je toegewerkt en toegeleefd naar promotie. Vanaf de winterstop kreeg je door dat de bal de goede kant op ging vallen.”

Kreekels is vastbesloten om komend seizoen alsnog het ultieme doel te bereiken: ,,Aan ons om nog een keer om de prijzen mee te doen. Op basis van wat je dit jaar hebt laten zien, zou je zeggen dat zoiets volgend seizoen weer moet lukken. Dat is een mooie uitdaging. De ervaring die je dat jaar hebt meegepakt, ga je nodig hebben om dat te realiseren.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD