Volg ons

Derde Divisie

OSS’20-coach Kreekels: ‘Enorm zuur dat ons verzoek is afgewezen’

OSS’20-coach Kreekels: ‘Enorm zuur dat ons verzoek is afgewezen’

OSS’20 kreeg deze week de bevestiging voor hetgeen de club al vreesde. De uitzonderlijke voorsprong in de competitie en aanstaande promotie naar de Tweede Divisie is voor niets geweest.

En dus is de teleurstelling groot in Oss, stelt trainer Bertran Kreekels tegenover het Brabants Dagblad: ,,Je blijft hoop houden op iets wat je hebt verdiend. Zo’n extreme voorsprong. Je hoopt dat ze een uitzondering maken. Het is enorm zuur dat ons verzoek om promotie is afgewezen. Je hoopt dat ze een uitzondering willen maken voor een uitzonderlijk geval.”

De KNVB wees het verzoek van OSS’20 af omdat er simpelweg geen plaats vrijkomt in de Tweede Divisie. Daarnaast waren er meer gegadigden die aasden op promotie. Kreekels laat er geen duidelijkheid over bestaan welke club het meeste recht had gehad op promotie: OSS’20. ,,Zij zochten naar een gouden lot in de loterij. Wij zouden moeten promoveren op basis wat we verdiend hadden. De groep is teleurgesteld. Een jaar heb je toegewerkt en toegeleefd naar promotie. Vanaf de winterstop kreeg je door dat de bal de goede kant op ging vallen.”

Kreekels is vastbesloten om komend seizoen alsnog het ultieme doel te bereiken: ,,Aan ons om nog een keer om de prijzen mee te doen. Op basis van wat je dit jaar hebt laten zien, zou je zeggen dat zoiets volgend seizoen weer moet lukken. Dat is een mooie uitdaging. De ervaring die je dat jaar hebt meegepakt, ga je nodig hebben om dat te realiseren.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie