dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsACVONS Sneek boekt verrassende zege bij VVOG, DVS'33 ontsnapt bij Spijkenisse

ONS Sneek boekt verrassende zege bij VVOG, DVS’33 ontsnapt bij Spijkenisse

VVOG ging zaterdagmiddag op eigen terrein voor de eerste keer dit seizoen onderuit in de Derde Divisie,  ONS Sneek was te sterk voor de ploeg uit Harderwijk (1-2). DVS’33 wist een 0-2 achterstand om te buigen tot een puntendeling in Spijkenisse en DOVO was te sterk voor ACV (3-0).

VVOG – ONS Sneek
De gasten uit Friesland opende vanuit een fraai uitgevoerde counter de score, Curty was de man die als doelpuntenmaker in de boeken verdween (0-1). Na een uur spelen kwam de thuisploeg weer naast ONS Sneek. Jeffrey Arends kopte de bal binnen na een snel genomen hoekschop (1-1).  In de zeventigste minuut was het weer raak in Harderwijk. Dit echter niet voor VVOG, maar wederom voor de bezoekers. Fatima kopte keihard binnen (1-2).

Spijkenisse – DVS’33
De thuisploeg kwam na acht minuten spelen op voorsprong tegen de vereniging uit Ermelo. Een goede aanval van Spijkenisse werd afgerond door Bourgonje (1-0). Vijf minuten later leek Marvin van der Pluijm de 2-0 op het scorebord te zetten, maar deze treffer werd geannuleerd vanwege buitenspel. In de 24ste minuut wist Spijkenisse de voorsprong alsnog te verdubbelen, een fout op het middenveld van DVS’33 werd afgestraft door een treffer van Adams (2-0). Vroeg in de tweede helft kwam de uitspelende ploeg weer helemaal terug in de wedstrijd na een slippertje van Verbond waar Van Warven met een fraai stiftje van wist te profiteren (2-1). Vijf minuten voor het einde van de officiële speeltijd kwam DVS’33 weer naast de gastheer. Yasar wist de bal uit een scrimmage achter de doelman te werken (2-2).

DOVO – ACV Assen
In de 39ste minuut kreeg Joshua Patrick de mogelijkheid om de thuisploeg vanaf de penaltystip op voorsprong te schieten. Hier slaagde hij in waardoor op het sportpark in Veenendaal de 1-0 op het scorebord werd gezet. De strafschop werd toegekend nadat Erik Eleveld een duwfout maakte in het zestienmetergebied op de voornoemde doelpuntenmaker. Na 58 minuten spelen moest ACV verder met één man minder. Ibrahim kreeg van de dienstdoende scheidsrechter zijn tweede gele kaart en moest daarom met rood het speelveld verlaten.  Een minuut later was het Leon Toonen die de wedstrijd voortijd besliste met de tweede DOVO-treffer (2-0). In de 76ste minuut wist DOVO nogmaals het net van de tegenstander te vinden. Nu was het Quincy Arends die alert was (3-0).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD