donderdag, februari 25, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Noordwijk blijft uitstekend presteren, eerste punt voor Eemdijk en Hoek wint

Noordwijk blijft uitstekend presteren, eerste punt voor Eemdijk en Hoek wint

Noordwijk wist ook in de vierde speelronde van de Derde Divisie de ongeslagen status vast te houden. De ploeg won de uitwedstrijd tegen Odin’59 (2-4) waardoor het nu terug te vinden is op de tweede plaats van de ranglijst. Hoek won thuis met 2-1 van ASWH en Eemdijk pakte zijn eerste punt van dit seizoen tegen Jong FC Groningen (1-1).  De amateurtak van Ajax deelde de punten met De Dijk (1-1).

Odin’59 – Noordwijk
De twee ploegen leken op weg naar de kleedkamer met 0-0 op het scorebord. Noordwijk wist echter in de 44ste minuut toch tot scoren te komen. Een intikkertje van Brayen Bröcker betekende de 0-1. Na iets meer dan een uur spelen was het Tjeerd Westdijk die voor de 0-2 wist te zorgen. Tien minuten voor het einde van de officiële speeltijd werd het duel definitief in het slot gegooid door Noordwijk, Thomas Reynaers tekende voor de 0-3. In de 84ste minuut zorgde Jim Hulleman voor de 1-3, maar niet veel later bracht Raïs Roshanali de stand al weer op 1-4 in het voordeel van Noordwijk. De eindstand werd bepaald door een treffer van Jeffrey Klijkbroek (2-4) dit in de blessuretijd van het duel.

HoekASWH
De thuisploeg kwam na vijftien minuten spelen op voorsprong. Een slim genomen vrije trap van Rik Impens betekende de 1-0. In de 31ste minuut was het de oud-speler van ASWH, Kyle Doesburg, die Hoek op 2-0 wist te zetten. In de 64ste minuut kwam ASWH weer helemaal terug in de wedstrijd. Lars Bosscha krulde de bal na een pass van Nebi Tiryakioglu binnen (2-1).

Jong FC Groningen – Eemdijk
De rode lantaarndrager van de Derde Divisie in het zaterdagvoetbal kenden een uitstekende start in Groningen. Na zeven minuten spelen stond er 0-1 op het scorebord nadat David van de Groep het net van de tegenstander had weten te vinden. Drie minuten later kreeg Eemdijk de kans om de voorsprong te vergroten vanaf de penaltystip. Zeger Beukers wist het buitenkansje echter niet te benutten. Voor de pauze wist het beloftenteam van FC Groningen echter weer orde op zaken te stellen (1-1).

Ajax (am) – De Dijk
0-1 Randill Verwey
1-1 Celso Uhlenbeek

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments