donderdag, juli 7, 2022
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagNiek Hoogveld komende zomer van Hercules naar Kozakken Boys

Niek Hoogveld komende zomer van Hercules naar Kozakken Boys

Ze moeten in deze eerste week van 2022 ongetwijfeld met hun ogen zitten te knipperen in Werkendam, waar sinds kort Johan van der Werff de scepter zwaait op technisch gebied bij de Boys. Vandaag, zo is te lezen op de clubwebsite, werd er wederom een naam toegevoegd aan het rijtje spelers dat met ingang van het volgende seizoen Kozakken Boys terug moet gaan brengen naar het linker rijtje van de Tweede Divisie.

Het moet ook voor trainer Rick Adjei een verademing zijn dat hij zich vanaf nu louter en alleen met voetballen bezig kan gaan houden. De nieuwste aanwinst is Niek Hoogveld, spelend voor Derde Divisionist Hercules uit Utrecht. Hij staat te boek als een talentvolle speler die naast verdediger ook eventueel op de rechtsbackpositie kan spelen.

Van der Werff betitelt de speler als een sterke, tactische verdediger, die daarnaast ook uitstekend kan coachen. Hoogveld begon met voetballen bij RKSV Driel, vertrok naar Nijmegen waar hij speelde in o.a.: NEC Onder 17, NEC Onder 19. In 2020 vertrok hij naar Utrecht om voor Hercules te gaan spelen en nu dan vanaf augustus voor twee seizoenen voor Tweede Divisionist Kozakken Boys. Wat het doel is van de jonge Hoogveld? ,,Zo veel mogelijk spelen en proberen een basisplaats te bemachtigen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS