zaterdag, september 18, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagKreekels (OSS'20): 'Bij Hercules gaan meer ploegen sneuvelen'

Kreekels (OSS’20): ‘Bij Hercules gaan meer ploegen sneuvelen’

OSS’20 leed zondag een nederlaag bij Hercules en coach Bertran Kreekels kon op slechts een punt ontevreden zijn over zijn elftal, stelde hij na afloop in gesprek met Voetbal247.nl.

,,We hebben, in tegenstelling tot de voorgaande twee duels, nauwelijks iets aan kansen weten te creëren vandaag, voor de rest hebben we prima gespeeld maar het ontbrak aan effectiviteit. We hadden ook wel last van het kleine veld maar Hercules deed het goed, ze haalden het tempo uit ons spel, hetgeen ze aardig lukte. Toen het eenmaal 2-1 stond en we alles op de aanval gingen gooien is het logisch dat er achterin gaten vallen en dat er uiteindelijk nog een derde treffer viel”.

,,Maar neem van mij aan, als Hercules in eigen huis voetbalt zoals vanmiddag sneuvelen hier nog veel ploegen”, besloot de coach van de Ossenaren.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD