Volg ons

Excelsior Maassluis

KNVB Beker | Excelsior Maassluis kansloos ten onder tegen reserves van PSV

KNVB Beker | Excelsior Maassluis kansloos ten onder tegen reserves van PSV

PSV wist zich woensdagavond zonder moeite, ten koste van Excelsior Maassluis, te plaatsen voor de tweede ronde van de KNVB Beker (0-4). De regerend landskampioen begon met een compleet ander elftal dan het team dat zondagmiddag te sterk was voor Ajax in de Eredivisie.

Beslissing voor de pauze
De ploeg uit de Tweede Divisie kreeg direct na de aftrap van de wedstrijd wel de eerste kans. De inzet van Marouane Afaker verdween echter over het doel van de huidige nummer één van de hoogste afdeling van het Nederlandse voetbal. Na iets minder dan een kwartier spelen werd de score geopend door PSV. Verder Jordan Teze wist aan de rechterzijde door te breken en zijn voorzet werd vervolgens binnen getikt door Cody Gakpo (0-1). Nog voordat de twee ploegen de kleedkamers op mochten zoeken wist Sainsbury de bal nog achter sluitpost Jean-Paul van Leeuwen te koppen (0-2).

Eenzijdig duel
Na de pauze was het zoals verwacht ook PSV dat de wedstrijd bepaalde. Excelsior Maassluis was nagenoeg niet in staat om doelman Eloy Room op de proef te stellen. De Eindhovenaren wisten in de tweede helft nog twee keer een doelpunt te produceren. In de 69ste minuut was Ramon Lundqvist goed voor de 0-3 en vier minuten later bepaalde Nicloas Isimat-Mirin de eindstand op 0-4.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Excelsior Maassluis