maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlClubsAlphense BoysKees Pier Tol verruilt Spijkenisse voor Alphense Boys

Kees Pier Tol verruilt Spijkenisse voor Alphense Boys

Kees Pier Tol verruilt komende zomer Spijkenisse voor Alphense Boys. De 32-jarige spits maakte recent al bekend het na één jaar voor gezien te houden bij Spijkenisse, waar hij zowel de gezelligheid als het vereiste niveau van de selectie miste om de ambities van de club te verwezenlijken.

,,Ik hoop op een club waar ik weer met veel plezier kan voetballen, want dat vind ik belangrijk gezien ik in de laatste fase van mijn carrière ben beland. Ik ben nog topfit en hoop nog een paar jaar te voetballen”, liet hij vorige week aan deze website weten.

Met Spijkenisse draait de aanvaller een teleurstellend jaar. De formatie van coach Peter Wubben staat zesde. Tol speelde in het verleden jarenlang en met succes voor Noordwijk en Spakenburg. De Volendammer laat in een reactie aan Voetbal247.nl weten bij Alphense Boys, uitkomend in de zondaghoofdklasse B, een heel goed gevoel te hebben.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD