vrijdag, december 3, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieKeeper Ter Leede rood na discriminerende opmerking

Keeper Ter Leede rood na discriminerende opmerking

De keeper van Ter Leede heeft na zijn discriminerende opmerking aan Hoek-speler Jonathan Constansia, zijn excuses aangeboden. Afgelopen zaterdag speelde Mark de Vries een wedstrijd in de Derde Divisie. De gemaakte opmerking waarin De Vries Costansia discrimineerde, zorgde voor onrust op het veld.

De Vries is bewust van zijn schuld “Wat ik heb gezegd kan, hoort en mag niet. Dit had niet mogen gebeuren.” Ondanks dat hij zo wordt neergezet, benadrukt De Vries dat hij geen racistisch persoon is. “Dit is totaal niet aan de orde. Mijn twee beste vrienden zijn van buitenlandse afkomst.”

Niet alleen bood de keeper zijn excuses aan Constansia, ook scheidsrechter Niels Boel uit Vlissingen en Hoek-aanvoerder Rik Impens ontvingen zijn excuses. “Zaterdagavond heb ik contact gehad met hem. Hij bood zijn excuus aan”, aldus Impens. Volgens Rik is het goed dat hij zijn excuses aanbood, want de opmerking was ongepast.

“Hij heeft in ons gesprek gezegd dat hij zijn straf zal accepteren.” Afgelopen zaterdag ontving Mark de Vries een rode kaart voor zijn opmerking. Welke consequenties zijn opmerking hebben, is nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS