zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieJong FC Twente wijkt uit naar HVV Hengelo voor meer entourage

Jong FC Twente wijkt uit naar HVV Hengelo voor meer entourage

Het was één van de meest treurige speellocaties in de Tweede Divisie afgelopen seizoen: Jong FC Twente werkte vorig seizoen haar thuiswedstrijden nog af op het eigen trainingscomplex, met als gevolg dat de duels in een sfeerloze entourage werden gespeeld.

Wensen
Komend seizoen hopen de beloften van coach Dennis Demmers daar verandering in te brengen. Jong FC Twente zal haar thuiswedstrijden voortaan gaan spelen op Sportpark De Waarbeek, de thuishaven van HVV Hengelo. ,,We zochten een betere entourage om zo ook te kunnen voldoen aan de wensen van de KNVB en tegenstanders”, stelt hoofd opleidingen Michel Jansen in Tubantia. ,,Ook kunnen we hierdoor de wedstrijden op een vroeger tijdstip spelen, omdat we nu niet in de knoop komen met de wedstrijden van de andere teams op het trainingscentrum.”

Capelle
Eenmalig zal Jong FC Twente aanstaande zaterdag nog aantreden op het eigen trainingscomplex. Dan is Capelle de tegenstander. Daarna verkast het naar de velden van HVV Hengelo.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD