Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Jong FC Twente stunt tegen lijstaanvoerder Spakenburg

Jong FC Twente stunt tegen lijstaanvoerder Spakenburg

Spakenburg wist zaterdagmiddag niet te profiteren van de uitglijder van concurrent Quick Boys tegen Jong FC Groningen (0-2). De ploeg van trainer/coach John de Wolf ging onderuit tegen Jong FC Twente (2-0).

Kansen
De eerste echte kans van de wedstrijd was voor Spakenburg, Philip Ties schoot de bal echter net over het doel van de tegenstander. Jong FC Twente kreeg mogelijkheden via onder andere Ritchie Zinga en Rashaan Fernandes, maar dat leverde ook geen treffer op.  In de 32ste minuut leek de ploeg uit Enschede op voorsprong te komen, op aanraden van de assistent scheidsrechter werd de treffer echter geannuleerd. Hij was van mening dat doelman Ter Wielen de hand al op de bal had toen de aanvaller van FC Twente de bal binnen schoot.

Voorsprong

In de 51ste minuut was het wel raak voor het talententeam, Ritchie Zinga was de maker van de 1-0, dit betekende zijn derde doelpunt van het seizoen. Kees Tol kreeg na ongeveer een uur spelen de mogelijkheid om Spakenburg naast de tegenstander te plaatsen, dit lukte niet omdat hij de bal over het doel schoot. Acht minuten voor het einde kopte Henk van Schaik de bal binnen vanuit een hoekschop en besliste daarmee het duel (2-0).

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag