maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlClubsASWHJong Almere City laat niets heel van Spijkenisse, ASWH en Quick Boys...

Jong Almere City laat niets heel van Spijkenisse, ASWH en Quick Boys boeken zege

Jong Almere City is de nieuwe lijstaanvoerder in de Derde Divisie. De ploeg wist zaterdagmiddag maar liefst acht keer te scoren tegen Spijkenisse (8-1). ASWH won de regioderby van Capelle (1-0) en Quick Boys was te sterk voor ONS Sneek (1-4).

Jong Almere City – Spijkenisse
De thuisspelende ploeg kwam na vier minuten spelen al op voorsprong tegen het laaggeklasseerde Spijkenisse. Een voorzet van Kenneth Aninkora werd afgerond door Khalid Tadmine (1-0).  Tien minuten later wist Almere de voorsprong te verdubbelen, het doelpunt kwam op naam van Aninkora (2-0).  Het team van trainer/coach Ivar van Dinteren nam overduidelijk geen gas terug en kwam in de twintigste minuut al op 3-0, weer was het Tadmine die doeltreffend was. Spijkenisse was het vervolgens helemaal kwijt en moest nog voor de pauze drie treffers incasseren, Sherjill Mac-Donald, Tarik Evre en Aninkora zorgden voor de ruststand van 6-0. In de 51ste minuut was Van Axel-Dongen trefzeker voor Spijkenisse (6-1). In de slotfase liep Almere City nog uit tot 8-1 door twee doelpunten van Van de Water.

ASWH – Capelle
De regioderby was het eerste half uur vooral rommelig te noemen. De ploegen leden veel balverlies en men wist niet echt te overtuigen. Grote kansen waren dan ook op de vingers van één hand te tellen. In de laatste minuut van de eerste helft werd toch de score geopend in het voordeel van de thuisclub. Doesburg zorgde vanaf de linkerzijde van het veld voor de vooret en de bal werd in het doel gewerkt door De Lange (1-0).

ONS Sneek – Quick Boys
Quick Boys begon uitstekend aan het duel, na negen minuten spelen opende Ricardo Kuijenhoven de score in het voordeel van de club uit Katwijk (0-1). Halverwege de eerste helft werd de voorsprong uitgebouwd, Reda Kharchouch was de doelpuntenmaker (0-2). In de tweede helft kwam de ploeg uit Friesland weer helemaal terug in de wedstrijd, Michael Lanting zorgde voor de 1-2. Joey Ravensbergen wist echter in de 57ste minuut de rust weer wat te laten terugkeren op de bank bij Quick Boys. Hij was de maker van de derde treffer voor laatstgenoemde vereniging (1-3). In de 73ste minuut werd de eindstand bepaald op 1-4 door een doelpunt van Reda Kharchouch.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD