woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieJohn Blok baalt van regelgeving Derde Divisie

John Blok baalt van regelgeving Derde Divisie

Scheveningen trainer John Blok verbaasde zich na de 1-2 nederlaag tegen Jong FC Groningen over het meespelen van Ludovit Reis bij de beloftes.

De middenvelder werd vorige week in het eerste elftal van FC Groningen tegen Vitesse na tweemaal geel van het veld gestuurd. Reis mocht zaterdagavond niet met de hoofdmacht meedoen tegen Feyenoord maar mocht wel met Jong FC Groningen in de derde divisie tegen Scheveningen worden opgesteld. ,,Deze wedstrijd heeft in alles aangegeven hoe lek de reglementen zijn. Bij ons kreeg Tim Peters vorige week tweemaal geel tegen Harkemase Boys en is dus automatisch voor een wedstrijd geschorst. Hij mag dan ook niet in het tweede elftal meespelen. Dat gold ook voor Gio van Ree die vorige week direct rood kreeg. Waar wij twee spelers missen krijgen zij er een bij en worden daar dan ook nog eens beter van. Veel beter is volgens mij niet aan te tonen dat van de regelgeving in de derde divisie totaal niet klopt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD