dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsAchilles VeenJay-Jay Meierdres van Achilles Veen naar ambitieus RBC

Jay-Jay Meierdres van Achilles Veen naar ambitieus RBC

De website van RBC uit Roosendaqal vermeldt met trots dat zij volgend seizoen de beschikking krijgen over de 26-jarige Jay-Jay Meierdres (op de foto nog in het shirt van Stedoco) die momenteel nog uitkomt voor Hoofdklasser Achilles Veen.

Na zijn debuut bij Baronie(2014) in de Hoofdklasse vertrok Meierdres twee seizoenen later naar Stedoco in Hoornaar, uitkomend in de 3e Divisie.
In 2018 ging hij weer in Brabant voetballen bij Halsteren, waar dat seizoen uitliep op een grote flop want hij speelde er erg weinig. De wraak was zoet want hij vertrok naar kompetitietegenstander Unitas dat in dat seizoen promoveerde naar de 3e Divisie ten kosten van Halsteren. Dit seizoen in de Hoofdklasse bij Achilles Veen, dat van start ging als een van de titelkandidaten maar dat niet waar maakt.

Waarom nu naar een 2e klasser; je wilt toch altijd zo hoog mogelijk spelen? was een logische vraag aan Jay-Jay.
” Klopt helemaal, maar de ambities van RBC spreken me heel erg aan en de plannen zien er goed uit. Bovendien speel ik nou eenmaal graag voor de prijzen en promotie. En ik ken natuurlijk een aantal jongens nog van Baronie en Halsteren. Ik heb er ontzettend veel zin in om het volgend jaar te laten zien.”

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD