woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlClubsASWHInvaller Korporaal goud waard voor ASWH, FC Lisse in slotfase langs ODIN'59...

Invaller Korporaal goud waard voor ASWH, FC Lisse in slotfase langs ODIN’59 en VVOG wint van Eemdijk

ASWH wist zaterdag in Friesland drie punten te pakken tegen ONS Sneek (2-3). Acht minuten voor het einde van de officiële speeltijd stond er nog een tussenstand van 2-1 op het scorebord. Invaller Fabian Korporaal wist vervolgens met twee treffers de zege alsnog te schenken aan de uitspelende formatie. FC Lisse won door een treffer in extra tijd van ODIN’59 (1-2). VVOG won van Eemdijk (2-0) en Jong FC Groningen en Achilles’29 deelden de punten (1-1).

ONS Sneek – ASWH
De ploeg uit Friesland kwam na acht minuten spelen aan de leiding. Een fraaie hakbal van Martijn Barto betekende de 1-0. ASWH kwam echter snel weer terug in de wedstrijd. Mels van Driel was verantwoordelijk voor de gelijkmaker door een goed genomen vrije trap (1-1). In de 67ste minuut kwam ONS Sneek aan de leiding toen Michael Lanting de toegekende strafschop wist om te zetten naar een treffer (2-1). ASWH kwam acht minuten voor het einde van de officiële speeltijd op gelijke hoogte met de thuisploeg (2-2). Invaller Fabian Korporaal tikte de bal binnen nadat Jesper van den Bosch een hoekschop van Sam van de Kreeke wist te verlengen (2-2). Nadat even later Serge Fatima de bal op de lat kopte en dus niet de 3-2 aan liet tekenen deed ASWH dat beter. Weer was het Korporaal die de treffer op zijn naam mocht zetten (2-3).

ODIN’59 – FC Lisse
Ahmed al Mahdi wist na drie minuten spelen de ban al te breken in Heemskerk. De aanvaller zorgde met een intikkertje voor de 1-0 in het voordeel van ODIN’59. Hij frommelde de bal over de doellijn nadat een verre inworp van Mitchel Bormann werd verlengd naar de doelpuntenmaker. FC Lisse kwam in de tweede helft weer naast ODIN’59. Ayoub Aït Afkir schoot binnen in de korte hoek (1-1). Met minuut negentig al op de klok had het er alle schijn van dat de twee ploegen beiden met één punt het veld zouden mogen verlaten. David Verweij zorgde echter voor enorme blijdschap bij FC Lisse toen hij in de blessuretijd de 1-2 aan liet tekenen.

VVOG – Eemdijk
Waar alles en iedereen dacht dat de ploegen na vijfenveertig minuten spelen de kleedkamers op moesten zoeken met 0-0, bleek dat toch niet het geval te zijn. In de laatste minuut van de eerste helft was de voorzet van De Groot en de fraaie afronding van Caifano Latupeirissa goed voor de openingstreffer (1-0). In de 63ste minuut gaf Harrie Kersten de thuisploeg iets meer lucht door de tweede van de middag te produceren (2-0).

Jong FC Groningen – Achilles’29 1-1
0-1 Schmidt
1-1 Dallinga

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD