maandag, april 12, 2021
Home Competities Derde Divisie INTERVIEW | Van Bezouwen (Unitas): 'Ik zie wel wat er op mijn...

INTERVIEW | Van Bezouwen (Unitas): ‘Ik zie wel wat er op mijn pad komt’

Het kwam als een donderslag bij heldere hemel voor de kersverse Derde Divisionist Unitas uit Gorinchem toen Jeroen van Bezouwen vrijdag bekend maakte na dit seizoen de club te verlaten. Dat vraagt om een nadere uitleg van de oefenmeester, die voor Unitas twee succesvolle jaren kende bij UNA, want het is op zijn minst vreemd dat een trainer na een voorbereiding en een drietal competitiewedstrijden aangeeft aan het eind van het seizoen gaat vertrekken. Na de donderdagtraining ging Jeroen er eens goed voor zitten.

- Advertentie -

,,Ik heb Unitas laten weten, dat ik de club na dit seizoen ga verlaten. Maar daar moet je niets achter zoeken. Toen ik het trainersvak binnenstapte in 2006 als jeugdtrainer bij de Willem II jeugd was mijn grootste droom om de top van het amateurvoetbal te halen. Daar ben ik tot op heden redelijk in geslaagd. Op mijn 38e jaar maakte ik een mooie stap naar UNA waarna Unitas kwam”, vertelt hij in gesprek met Voetbal247.nl.

,,Unitas is een mooie club met historie die meedraaide in de top van de Hoofdklasse. Maar toen kwam Corona om de hoek kijken. De competitie werd stopgezet en uitgerekend op het moment dat we 6 punten voorsprong hadden op de enige concurrent Halsteren. Mede door deze mooie en uitstekende prestatie mochten we toch promoveren naar de Derde Divisie. De gemaakte voetbaldroom om op dit niveau te acteren was dus uitgekomen”.

Maar waarom dan deze vroege beslissing?
Van Bezouwen: ,,Ik heb het gevoel dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging en waarom dan wachten tot halverwege het seizoen? Voor nu geeft deze vroege keuze voor mij rust en voor de club duidelijkheid. Door deze duidelijkheid kan ik nu al mijn tijd en energie voor de volle 100% steken in de doelstellingen die we aan het begin van het seizoen uitgesproken hebben: minimaal handhaven in de Derde Divisie en het hoofdtoernooi halen van de KNVB Beker”.

En wat zijn jouw toekomstplannen?
,,Voorop gesteld dat er totaal niets anders speelt. Ik ben ook niet bezig met de toekomst. Eerst Unitas. Ik wil dit hoofdstuk goed afsluiten en dan zie ik wel wat er in de komende maanden wel of niet op mijn pad gaat komen”.

- Advertentie -
Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Waardeer ons met een kleine donatie. Ook in coronatijd proberen wij met extra veel achtergrondverhalen, zoals onze Galerij der Groten, de historische rubriek ‘Terug in de Tijd’, veel interviews en natuurlijk het laatste nieuws toch de topamateurvoetbalbeleving waar we allemaal zo naar smachten levend te houden. We hopen dat je dat waardeert en ons zou willen ondersteunen met een kleine donatie als dank voor onze verhalen en om ons de mogelijkheid te geven om Voetbal247.nl verder uit te breiden.

Meer lezen over de mogelijkheid om een donatie aan ons te doen? Je leest er hier meer over..

GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Voetbalshirts

Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Waardeer ons met een kleine donatie. Ook in coronatijd proberen wij met extra veel achtergrondverhalen, zoals onze Galerij der Groten, de historische rubriek ‘Terug in de Tijd’, veel interviews en natuurlijk het laatste nieuws toch de topamateurvoetbalbeleving waar we allemaal zo naar smachten levend te houden. We hopen dat je dat waardeert en ons zou willen ondersteunen met een kleine donatie als dank voor onze verhalen en om ons de mogelijkheid te geven om Voetbal247.nl verder uit te breiden.

Meer lezen over de mogelijkheid om een donatie aan ons te doen? Je leest er hier meer over..