woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsASWHHoofdrol voor Kyle Doesburg bij winnend ASWH, Quick Boys pakt punt in...

Hoofdrol voor Kyle Doesburg bij winnend ASWH, Quick Boys pakt punt in groningen

Kyle Doesburg was zaterdagmiddag de grote man aan de zijde van ASWH dat thuis drie punten wist te pakken tegen ONS Sneek (4-1). De aanvaller was bij alle doelpunten van zijn club betrokken. Quick Boys leek op weg naar een nederlaag tegen Jong FC Groningen, maar het wist na een achterstand alsnog één punt binnen te slepen (1-1).

ASWH – ONS Sneek
In de 25ste minuut werd de openingstreffer gemaakt voor de ploeg uit Sneek. Prijor was de doelpuntenmaker, dit op aangeven van Jan Dommerholt (0-1). Dertien minuten werd de bal door de dienstdoende scheidsrechter op de stip gelegd, dit na een overtreding op Kyle Doesburg van ASWH. De lange wist het buitenkansje te benutten (1-1). Na een klein uur spelen was er weer een belangrijke rol weggelegd voor Doesburg, in de 57ste minuut was hij verantwoordelijk voor de voorsprong van ASWH (2-1). Een steekpass van de Lange bracht de aanvaller alleen voor de keeper en met een fraaie stiftbal wist hij het net van de tegenstander te vinden. In de 75ste minuut werd het duel voortijdig beslist. Doesburg was verantwoordelijk voor de assist en Van Driel knalde bal vanaf de rand van het zestienmetergebied binnen (3-1). In de slotfase was het Slotboom die de eindstand bepaalde op 4-1, op deze zondagmiddag was het niet vreemd te noemen dat ook bij deze treffer Doesburg betrokken was, nu ook als aangever.

Jong FC Groningen – Quick Boys
Het publiek in Groningen moest wachten tot het laatste kwartier totdat eindelijk een van de twee ploegen de doelman van de tegenpartij wist te passeren. Opvallend genoeg was het dan ook nog een eigen doelpunt, Dennis van der Plas van Quick Boys deponeerde de bal achter zijn eigen doelman wat de voorsprong betekende voor de talenten uit Groningen (1-0). De ploeg uit Katwijk toonde echter direct aan dat het niet met lege handen wenste te vertrekken. In de 79ste minuut zorgde Delano a Cohen met een heerlijke volley voor de 1-1.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD