maandag, oktober 2, 2023
Voetbal247.nlClubsDunoHoofdklasser Duno moet op zoek naar nieuwe trainer

Hoofdklasser Duno moet op zoek naar nieuwe trainer

Anoush Dastgir vertrekt aan het einde van dit seizoen als trainer van Duno. De 32-jarige Dastgir wordt bij een niet nader genoemde club uit het betaald voetbal eindverantwoordelijk voor het beloftenteam en gaat bij de hoofdmacht stage lopen voor zijn UEFA Pro-opleiding. Bij hoofdklasser Duno had Dastgir al een overeenkomst voor volgend seizoen, maar de club uit Doorwerth gunt de ambitieuze trainer deze kans.

Dastgir combineert het trainen van Duno met het bondscoachschap van Afghanistan en is met zijn geboorteland nog in de race om zich te kwalificeren voor de Azië Cup in 2023. Dastgir begon in de zomer van 2020 bij zaterdagclub Duno en staat momenteel met fris en aanvallend voetbal in de middenmoot van de Hoofdklasse A. Zaterdag won Duno na een 2-0 achterstand met 2-3 van Scherpenzeel.

Voorzitter Richard Vacquier Droop van Duno: “Wij gunnen Anoush deze stap van harte, hij heeft Duno op een meer dan positieve wijze vertegenwoordigd. Wij gaan op korte termijn op zoek naar een talentvolle en ambitieuze opvolger”. Voor volgend seizoen heeft Duno reeds dertien spelers vastgelegd waaronder de nieuwkomers Chiel Willems (Achilles’29), Koen Cornelissen (DVC’26) en Emre Gürcüoglu (Unitas).

Eenvoudig inzetten op de eredivisie, KNVB Beker of Champions League? Bet365 is de nummer 1 legale broker van Nederland! Bij Bet365 krijg je nu tot 100 euro bonus op je eerste storting! Waar wacht je nog op?

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]