vrijdag, februari 3, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHarkemase Boys wint inhaalwedstrijd tegen Jong FC Groningen

Harkemase Boys wint inhaalwedstrijd tegen Jong FC Groningen

Harkemase Boys wist woensdagavond op het eigen sportpark drie punten toe te voegen aan het totaal. De ploeg was te sterk voor het beloftenteam van FC Groningen (2-1).

Eerste helft
De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en kwam na tien minuten spelen al op voorsprong. Op fraaie wijze wist Kelian van der Kaap de openingstreffer te produceren (1-0). Een kwartiertje later was het al weer raak, de voorsprong van Harkemase Boys werd groter door Berwout Beimers (2-0). Robert Stelpstra kopte een corner van Kevin Mennega richting het doel van de tegenstander en de doelpuntenmaker gaf het beslissende zetje.

Rode kaart
In de tweede helft kwam Jong FC Groningen terug in de wedstrijd tien Tim Waterink in de 69ste minuut de doelman van Harkemase Boys wist te passeren (2-1). Tien minuten voor tijd moest de thuisploeg verder met één man minder na een rode kaart voor Jens Jurn Streutker, maar het beloften team wist daar niet van te profiteren en verliet het veld in Harkema zonder punten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD