dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsASWHHarkemase Boys in slotfase langs Jong Volendam, Capelle onderuit tegen Groningen

Harkemase Boys in slotfase langs Jong Volendam, Capelle onderuit tegen Groningen

Harkemase Boys en Jong Volendam leken af te stevenen op een puntendeling. In de 88ste minuut was het echter Yannick Kaluzi die de thuisploeg alsnog de drie punten wist te bezorgen (2-1). Capelle ging in eigen huis onderuit tegen Jong Groningen (0-2) en DVS’33 en ASWH kwamen niet verder dan 0-0.

Harkemase Boys – Jong Volendam
De beloften uit Volendam kwamen na een kwartier spelen op voorsprong, doelpuntenmaker was Hilterman (0-1). Na 28 minuten kwam de thuisploeg weer op gelijke hoogte. De toegekende strafschop werd benut door Jesse Renken (1-1). De penalty werd toegekend na een overtreding van Stan Veerman op Tom Boezerooy. Harkemase Boys ging er uiteindelijk toch met de overwinning vandoor. In de 88ste minuut passeerde Yannick Kaluzi de sluitpost van Jong Volendam (2-1), dit op aangeven van Jens Jurn Streutker.

Capelle – Jong FC Groningen
Na tien minuten spelen moest Capelle verder met één man minder. De dienstdoende arbiter toonde de rode kaart aan Bradley van der Meer. Een benutte strafschop van Joël Donald bepaalde de ruststand van 0-1. De doelpuntenmaker was in de tweede helft ook verantwoordelijk voor de 0-2, deze wederom vanaf de strafschopstip. Jong FC Groningen eindigde het duel ook met tien man door een rode kaart.

DVS’33 – ASWH
De wedstrijd werd na iets meer dan negentig minuten afgefloten door de dienstdoende scheidsrechter zonder dat een van de ploegen er in slaagde om het net van de tegenstander te vinden (0-0).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD