zondag, september 26, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagGOES stemt in met ontbindingsverzoek Nishant Jagernath

GOES stemt in met ontbindingsverzoek Nishant Jagernath

GOES-trainer Kevin Hollander kan dit seizoen niet beschikken over Nishant Jagernath. De 23-jarige middenvelder heeft zijn contract bij de Zeeuwse club laten ontbinden, meldt de PZC.

Waarschijnlijk keert hij terug bij zondaghoofdklasser Halsteren. Trainer Kevin Hollander vindt het jammer dat Jagernath vertrekt: ,,Zijn kwaliteiten staan buiten kijf. Hij heeft alles wat een middenvelder moet hebben. Ook als persoon ligt hij fantastisch in de groep.”

Het is onzeker of GOES een vervanger gaat aantrekken: ,,Dan kom je al snel uit bij een speler van het VVCS-team. Ik weet niet of dit haalbaar is.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD