maandag, september 20, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagGoes grijpt alsnog naast beoogde doelman

Goes grijpt alsnog naast beoogde doelman

Goes moet opnieuw de transfermarkt op om een doelman te vinden voor haar eerste selectie. De Zeeuwse club kreeg een afmelding van Finn Murre, die komende zomer de overstap zou maken van Kloetinge naar Goes.

Murre kiest voor een avontuur bij Sparta Rotterdam. ,,Ik wil het betaalde voetbal halen. Daar ben ik altijd in blijven geloven”, stelt hij tegenover de PZC. Hij twijfelde wel: ,,Ik had mijn ja-woord natuurlijk al gegeven aan Goes. Ik vroeg me vervolgens af wat het beste bij me zou passen: de derde divisie of een profclub. Waar kan ik me het beste ontwikkelen? Het vertrouwen dat Goes in me uitsprak vormde een extra stimulans om deze uitdaging aan te gaan.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD